Kanootit & kajakit   Melojan varusteet   Retkeilyvarusteet   Heimotuotteet   Jälleenmyyjille  
Retki- ja kuntokajakit   Yleiskajakit   Koski- ja freestylekajakit   Inkkarit   Kalastus   Varusteet   Vuokraus   Käytetyt  
 
Yleistä inkkareista

Taimen

Melonta- ja retkeilyvarusteet  > Kanootit & kajakit  > Inkkarit 
Iloa inkkarista!

Intiaanikanootti, inkkari, kanootti, kanadalaiskanootti, avokanootti, naku... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja monta käyttötarkoitusta ja lukemattomasti erilaisia malleja.

Inkkariin on helppo mennä, se on helppo pakata ja kantavuutta on paljon. Se vaatii oman tekniikkansa ja tarjoaa rajattomasti oppimisen mahdollisuuksia. Inkkari on parhaimmillaan joilla ja järvillä retkeiltäessä, metsästäessä, kalastaessa jne.

Meidän inkkarivalikoimamme koostuu koruttomista käyttökanooteista, joita edustaa mm. yksiaineinen muovikanootti reilulla ainevahvuudella ja ruiskulaiminoitu lasikuitukanootti. Käsityönä valmistettavissa Veskeres kanooteissa yhdistyy erilaisten muovikuorien ja puun parhaat ja kauneimmat ominaisuudet. Vuonna 2006 valikoimamme täydentyi saksalaisilla MicMac Inkkareilla, jotka etenkin kevyinä LCS versioina avasivat aivan uuden hintaluokan huippuinkkaria halajavalle. 2007 valikoimiin tuli maailman parhaat avokanootit, kanadalaiset ESQUIF kanootit.

Inkkarikaan ei ole vene vaan kanootti, jossa pienet asiat vaikuttavat paljon. Halvin ei aina ole edullisin eikä kallein paras. Tervetuloa keskustelemaan tarpeistanne, sopiva malli löytyy varmasti.

KAUDELLE 2009 tuli runsaasti uusia malleja, etenkin laadukkaimpien inkkarien ystäville. 2004-2006 toimme markkinoille uuden laatu- ja hintaluokan, siis paremman laadun, pienemmän painon ja edullisemman hinnan kajakkipuolelle. 2009 teimme saman Inkkaripuolellla, vähintään yhtä selvällä erolla muihin... Me haluamme aidosti edistää laadukkaampiin tuotteisiin siirtymistä, emme rahastaa niillä. Kevyempiä on meidänkin kevyempi kantaa, ja laadukkaampia mukavampi antaa kokeiltavaksi! Lisäksi laatua on kiva myydä! Monet Suomessa laatumerkkeinä tunnetut merkit ovat maailmalla keskikastia, ja sekin toki sopii useimmille. Mutta myös enemmän on tarjolla, ja nyt entistä vähemmällä!


25.10.2016
Haku:
Eräkettu Oy, Tampere, Nokia. Käyntiosoite: Kuljuntie 2, Nokia. Puh. 040 58 24 651, (03) 21 21 219.
Etusivulle pääset tästä tai klikkaamalla kettulogoa ylävasemmalla!
Jacksonkayak NRS Sweet WRSI SR Esquif Aquabound Bending Branches kanootit kajakit melonta lumikengät jackson nookie snapdragon tsl lettmann eski sweet koskimelonta smileys avalon artic ohjelmapalvelut melontaretket melontakurssit