Distribution

Etusivu 
Tervetuloa melomaan!

Jackson ennakkotilaukset umpeutuu 30.10. Eka kontti jo lähes täysi!
SYYSKUUN ALUSTA HUHTIKUUN LOPPUUN NOKIAN MELONTALIIKE ON AVOINNA JOUSTAVASTI SOPIMUKSEN MUKAAN! Etenkin kauempaa tullessa kannattaa aika sopia hyvissä ajoin etukäteen, mieluiten jo edellisellä viikolla!

Nokian Melontaliike palvelee osoitteessa Kuljuntie 2, Siuro, Nokia.

Puheluihin vastaamme mahdollisuuksien mukaan, yleensä arkisin 10.30-22.00.
040 58 24 651
040 58 24 652
(03) 21 21 219

Tekstiviesteihin vastaamme hitaasti, sähköposteihin lähes aina vuorokauden kuluessa. Sähköpostit osoitteella etunimi miuku erakettu piste com. Timo on useimmiten nopein kohde.

Terveisiä kanoottimessuilta
 
Kiitos kesästä 2014!
Uutuuksia 2014

Aukioloajat

Syyskuun alusta huhtikuun loppuun Nokian melontaliike palvelee kuluttaja-asiakkaita sopimuksen mukaan / aikavarauksella. Tukku toimii normaalisti ympäri vuoden, kuten myös postimyynti kuluttajille.

Olemme usein paikalla vartissa, jos olet jo oven takana. Mutta läheskään aina tämä ei onnistu, joten kannattaa ehdottomasti sopia aika etukäteen, mielellään reilusti etukäteen. Mutta aina kannattaa soittaa!

Toukokuun alusta elokuun loppuun Nokian myymälä on avoinna arkisin 12-18. Kesä- ja heinäkuussa myös lauantaisin 11-15. Muina aikoina sopimuksen mukaan! Aina saa soittaa!


P. 040 58 24 651, (03) 21 21 21 9, 040 58 24 652.  timo miuku domain piste com. www.erakettu.com


Kajakki / Kanootti katolle!

Kuljetusasioissa neuvomme mieluusti
: Ensin meille, sitten autovarusteliikkeeseen, on hyvä nyrkkisääntö. Aina välillä joku ostaa autotarvikeliikkeestä tulevalle kajakilleen/kanootilleen sopimattomat tai tarpeettomat kuljetustarvikkeet, ja usein se harmittaa. Kannattaa kysyä meiltä ensin, saatat säästää pari sataa ja sillä saa esim. paljon paremman melan, josta on paljon enemmän iloa kuin epäsopivista tai tarpeetomista telineistä! Meillä on myös kumppaneita, joilta saa sopivat kattotelineet ja tarvikkeet usein samana päivänä, tai ainakin ylihuomiseksi, eritttäin kilpailukykyiseen hintaan! Ja lähes sama juttu peräkärryjen suhteen, jos sellainen tarpeen!


MEIDÄN NETTISIVUT / ETUSIVU ON TEKNISESTI VÄHÄN RAJOITTUNUT, VIDEOITA POISTUU TAHATTOMASTI KUN SIVUJA PÄIVITETETÄÄN JA VIDEOITA LISÄTÄÄN. OHIMENNEET, KADONNEET JA UUSINTAA VAATIVAT VIDEOT LÖYTYY TÄÄLTÄ:
Youtube:
http://www.youtube.com/user/eragebardi/

Facebook: http://www.facebook.com/erakettuSUPpailukelejä luvassa taas 2014

Mellalahan sitä melotaan!

TERVETULOA MELOMAAN!

30.5.2013

SKINNER - Vihdoin täällä ja vesillä! Tervetuloa koemelomaan!

Vielä ehtii...

Oletko facebookissa
? Vai haluatko pysyä siitä kaukana? Timo on täysin käsi fecen kanssa eikä juuri päivitä profiiliaan tai harrasta asiaa. MUTTA yrityksenä olemme havainneet facebookin erittäin nopeaksi ja helpoksi tiedotuskanavaksi. Eräketun facebook sivua voi seurata myös rekisteröitymättä facebookin käyttäjäksi! http://www.facebook.com/erakettuJackson Journey, SeaKayaker magazinen puolueeton arvio ruusuineen ja risuineen ladattavissa sivun oikeasta laidasta Kurssit ja Esittelyt otsikon alta. Tämä kajakki on ollut huikea menestys, vaikkei olekaan helpoin vuokrakajakki. Meidän Bestseller jo monta vuotta. Tehty melojan ja melonnan ehdoilla, kuten lähes kaikki mitä myymme. Jos olet ostamassa omaksi, ja oikeasti aloittamassa melontaharrastusta, tätä kannattaa harkita. Vähän kalliimpi kuin halvimmat, paljon parempi useimmille, koemelonta ei maksa mitään mutta voi säästää paljon. Sopii mainiosti monille kokeneemmillekin melojille!Vielä pieni erä Jacksonin koskareita nettohinnoin! Edelliskauden värejä, demoja, käytettyjä, pikkuvikaisia etc.Go-Expo messuilla esitelty Skinner on saanut huikean vastaanoton. Todella hyvä istuvuus monen kokoisille melojille, kerrassaan onnistunut ergonomia, helppo kallistella, todellinen nopeus huippuluokkaa. Kevyt ja nautinnollinen meloa. Ja niin KAUNIS... LOPPUUNMYYTY 2014. Edelleen koemelottavissa Joutsenossa, Nokialla, Klaukkalassa ja Raahessa. Lisää taas keväällä! Ennakkotilaukset 14.10. mennessä!Aina Ajankohtaista:

Kajakkien ja kanoottien kuljettaminen auton katolla on monelle keskeinen osa harrastusta. Tässä videossa perusteet, joiden avulla kuskaaminen onnistuu turvallisesti, helposti ja kulkupelejä vahingoittamatta. Katso tämä, ennenkuin ostat kalliit ja mahdollisesti epätarkoituksen mukaiset kuljetusvälineet! Ja ennen kuin harkitset "helppoa" ilmatäytteistä... Neuvomme auliisti myös face to face paikanpäällä! Yli 2000 katselua myös tälle pitkänhuiskealle videolle!
Nokian melontaliike on kesällä avoinna arksin 12-18, la 11-15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Osoitteemme on Kuljuntie 2, Siuro, Nokia. Puhelin (03) 21 21 21 9. Tai 040 58 24 651.  Talvella kauppa on auki sopimuksen mukaan!Uudistunut liikkeemme palvelee tutusssa osoitteessa Kuljuntie 2, Nokia


Meitä melojia on moneksi
.
Monille meistä melonta on täynnä intohimoja ja se ohjaa enemmän tai vähemmän koko elämää. Toisille meistä se on mukava ja vaivaton tapa päästä vesille.

Me Eräketut palvelemme suurella sydämellä
niin aloittelevaa retkimelojaa kuin kokenutta freestylemelojaakin.
Siinä missä kuntomelojia ja slalomistejakin. Myös ensimmäisen mökkikanootin ostajaa palvelemme samalla antaumuksella. Mitä tahansa melonnalta odotatkin, riittää että kerrot sen meille. Me autamme siitä eteenpäin.

Meillä lähes kaikki tuotteet pääsee kokeilemaan heti,
myös vesillä.
Sijaintimme on ihanteellinen. Olemme sen verran syrjässä, että aika ei kulu ilmaa hämmentäessä. Meille tullaan tositarkoituksella!

Myymme, maahantuomme ja valmistutamme vain laatutuotteita
- kaikissa hintaluokissa.
Testaamme kaikki tuotteet itse, joten saat meiltä 30 vuoden melontakokemukseen perustuvan arvion tuotteen soveltuvuudesta omaan käyttöönne. Timon ja melontaohjaajiemme ohella testausta tekee koskimelontatiimimme, jonka jäsenet edustavat maammem melojien parhaimmistoa ja melovat kuukaudessa sen mitä keskivertomeloja vuodessa-parissa!


Myös vientimme kasvaa nopeasti.
Se on käytännössä hyvin matalan tuoton liiketoimintaa, mutta mahdollistaa suuremmat volyymit ja paremmat hinnat niin Suomessa kuin muissa pohjoismaissakin ja Venäjällä. Kun operoimme Suomesta käsin, voimme tarjota parhaat hinnat ja parhaan palvelun myös suomalaisille kauppiaille ja asikkaille, Monet brändit treidataan Saksasta, Hollannista, Englannista jne. joka johtaa kalliimpiin hintoihin
ja pienempiin katteisiin suomalaisille myyjille. Meidän ja suomalaisten kuluttajien etu on, että myös pienemmät kauppiaat voivat tarjota laadukkaita tuotteita edullisesti kera asiantuntevan palvelun. Monet melontavarusteet ovat Suomessa jopa halvempia kuin keskieuroopassa, vaikka verotuksemme on paljon kovempi. Tämä on mahdollista vain kahdella tavalla. Epäterveellä kilpailulla, joka syö kauppiaiden katteet ja palvelumahdollisuuden. Suorilla kontakteilla ja kaupoilla ja tavaran myymisellä suomen kautta laajemmalle alueelle, mikä mahdollistaa edulliset hinnat ja palvelun mahdollistavat katteet myyjille. Me suosimme jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Melonta on edullinen, terveellinen ja ekologinen harrastus
. Ja erittäin nautittava - etenkin jos aloitat sen kera asiantuntevin neuvoin ja oikein valituin varustein.

Meiltä saat varusteet kaikkeen melontaan, edullisesti ja asiantuntevasti.
Myös turvalliset ohjatut melontakokeilut ja melontakurssit, niin yksityisille kuin yrityksillekin. Ohjelmapalveluissakin melonta on ykköslajimme, mutta järjestämme myös lumikenkä- ja vaellusretkiä, siinä missä kiipeily- ja matalaköysiaktiviteettejakin. Ja myymme sekä vuokraamme myös niissä tarvittavia väilineitä, myös kollegoille.

Olemme Suomen vanhin seikkailu- ja elämyspedagogiikkaan erikoistunut yksityinen koulutusorganisaaatio, ja järjestämme alan koulutusta sekä yhdessä alan oppilaitosten kanssa, että suoraan asiakkaille. Meihin ovat vuosien varrella luottaneet lukuisat yritykset ja yhteisöt Nokiasta ja Nokian kaupungista Ensoon, Nesteeseen, Johtamistaidon opistoon, lääketehtaisiin, paperitehtaisiin, It-firmoihin jne.

Me emme hae pikavoittoja - emme esimmäisen kanootin tai kajakin hankkijalta sen paremmin kuin yritysasikkailtammekaan. Luomme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja pidämme niistä hyvää huolta.

Tervetuloa - asiantuntemuksemme on käytettävissänne! Hyvät neuvot ei maksa mitään ja samalla vaivalla saat takuulla kilpailukykyisen tarjouksen - niin laadukkaasta kajakista tai kanootista varusteineen tai ilman kuin ryhmällenne sopivasta ohjelmastakin.

  
Timo Lehtonen
Tj. Eräkettu Oy
040 58 24 651


21.10.2016
Haku:
Eräkettu Oy, Tampere, Nokia. Käyntiosoite: Kuljuntie 2, Nokia. Puh. 040 58 24 651, (03) 21 21 219.
Etusivulle pääset tästä tai klikkaamalla kettulogoa ylävasemmalla!
Jacksonkayak NRS Sweet WRSI SR Esquif Aquabound Bending Branches kanootit kajakit melonta lumikengät jackson nookie snapdragon tsl lettmann eski sweet koskimelonta smileys avalon artic ohjelmapalvelut melontaretket melontakurssit