Distribution

Etusivu 
2014 - Melontakausi alkaa lupaavasti!

Melontakausi on käynnistymässä!
Kevään etenemimen on saanut melojat liikkeelle ja meilläkin on piisannut kiirettä...

1. Nöyrimmät pahoittelumme kotisivujen päivitysvaikeukista. Uusien sivujen pohjat on jo valmiina ja keskitymme nyt niiden rakentamiseen, tavoitteena avata uudet sivut samalla kuin virallinen kesäkautemme toukokuun alussa.

2. Alkukausi on ollut huikea jo tähän asti. Joidenkin tuoteryhmien / brandien osalta realistiset kasvuennusteet tulevalle kaudelle on yli 200%, tilastojen perusteella 300% yksittäisten tuoteryhmien / tuotteiden osalta voi hyvinkin mennä rikki.

3. Facebook sivumme on avoin kaikille, ei tarvitse olla itse mukana facebookissa. Sieltä löytyy uutisia ja päivityksiä lähes päivittäin, useita viikossa jokatapauksessa. Kannattaa vilkaista http://www.facebook.com/erakettu

4. 2014 hinnasto on nyt ladattavissa sivun oikeasta laidasta, kannet on tosi kököt pdf versiossa, mutta hinnaston saa myös paperilla postitse tai kaupalta.

5. Kauttamme kulkevien kajakkien määrä on muutamassa vuodessa moninkertaistunut ja tilanpuute on jatkuva. Uusi varastomme on vielä työnalla ja vuokrahallin sopimus päättyy huhtikuun lopussa. Jos etsit huippukajakkia vähän edullisemmin, NYT kannattaa kysellä viimevuoden värejä, demoja jne.

6. Kesän aukioloajat on karkeasti ennallaan, mutta on poikkeuksiakin. Huhtikuussa olemme paikalla lähes joka päivä, mutta vähän miten sattuu, kannatta tarkistaa s-postilla tai puhelimella etukäteen. Toukokuussa kauppa on auki pääsääntöisesti arkisin 12-18. Kesä-, heinä- ja elokuussa myös lauantaisin 11-15. Mutta muutamia poikkeuksia erinäisten tapahtumien takia voi tulla, joten aina kannattaa varmistaa etenkin jos kauempaa tulee.

7. Edelleen töitä tarjolla! Kaipaamme kesäapulaisia kaupalle, sivutoimisia apulaisia nettipäivityksiin etc. Tutut ja melojat aina etusijalla!

8. JK kajakkikalastustiimi Suomi on työn alla. Jos kajakkikalastus on sun juttu, tykkäät kuvata, kirjoittaa ja postata, ota yhteyttä. Vikaise esimerkkiä naapurin fb sivulta http://www.facebook.com/kayakfishingsweden

9. Olemme syventäneet yhteistyötämme pääyhteistyökumppaneiden kanssa. Jakelualueemme on täydentynyt Tanskalla (uusi alue) ja kasvanut mukavasti Norjassa, Ruotsissa ja Puolassa. Toimintamme keskittyy entistä enemmän jakeluun (kauppiasmyyntiin), mutta meille on kunnia asia palvella myös yksittäisiä asiakkaitamme Nokian liikkeessä. Volyymimme tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia Suomen mittakaavassa niin paikallisille kuluttajille kuin asiantunteville jälleenmyyjillemme ja heidän asiakkailleen ympäri Suomen. Joidenkin tuotteiden osalta olemme nyt Euroopan suurin, mikä auttaa tarjoamaan parhaat tuotteet, parhaan palvelun ja nopeat toimitukset myös Suomessa. Ja järkevään hintaan!

10. Viimevuonna avasimme omakohtaisesti avovesikuaden 1.1. Tänä vuonna olemme pahasti myöhässä. Mutta se on teidän etunne. Meidän focus on ollut asiakkaidemme tarpeissa, ja olemme valmiina. Valikoimamme on enstisä laajempi ja tarkemmin suunniteltu. Hinnat on kohdillaan ja palvelusta tunnistat meidät ja loistavat jäleenmyyjämme. Koemelonta on aina ilmainen!

Näin tavoitat meidät parhaiten: (kauppiaat löydät etusivun vasemmasta reunasta delares otsikon alta!)

040 58 24 651 (toimii lähes aina, mutta heikosti sms tasolla, kannattaa soittaa)

040 58 24 652 (vastaa yleensä kun kaupalla joku koneen vieressä)

03 21 21 21 9 (halpaa viestintää, jos vielä piuhat käytössä, jollei niin halvempi soittaa kännykkänumeroihin kännykästä, yritysnumeroista 020 etc yleensä halvempaa soittaa tähän.)

timo@erakettu.com (yleensä vastaus vuorokauden sisällä, jollei, laita uudelleen tai soita!)

Kaikkiin numeroihimme soittaminen maksaa vain operaattorisi veloittaman normaali puhelumaksun verran, riippumatta siitä missä vastaamme tai siirtyykö puhelu numerosta toiseen.

Myös fb viesteihin vastaamme yleensä vuorokauden kuluesssa.

Uutuuksia 2014


Kajakki / Kanootti katolle!

Kuljetusasioissa neuvomme mieluusti
: Ensin meille, sitten autovarusteliikkeeseen, on hyvä nyrkkisääntö. Aina välillä joku ostaa autotarvikeliikkeestä tulevalle kajakilleen/kanootilleen sopimattomat tai tarpeettomat kuljetustarvikkeet, ja usein se harmittaa. Kannattaa kysyä meiltä ensin, saatat säästää pari sataa ja sillä saa esim. paljon paremman melan, josta on paljon enemmän iloa kuin epäsopivista tai tarpeetomista telineistä! Meillä on myös kumppaneita, joilta saa sopivat kattotelineet ja tarvikkeet usein samana päivänä, tai ainakin ylihuomiseksi, eritttäin kilpailukykyiseen hintaan! Ja lähes sama juttu peräkärryjen suhteen, jos sellainen tarpeen!


MEIDÄN NETTISIVUT / ETUSIVU ON TEKNISESTI VÄHÄN RAJOITTUNUT, VIDEOITA POISTUU TAHATTOMASTI KUN SIVUJA PÄIVITETETÄÄN JA VIDEOITA LISÄTÄÄN. OHIMENNEET, KADONNEET JA UUSINTAA VAATIVAT VIDEOT LÖYTYY TÄÄLTÄ:
Youtube:
http://www.youtube.com/user/eragebardi/

Facebook: http://www.facebook.com/erakettuSUPpailukelejä luvassa taas 2014

Mellalahan sitä melotaan!

TERVETULOA MELOMAAN!

30.5.2013

SKINNER - Vihdoin täällä ja vesillä! Tervetuloa koemelomaan!

Vielä ehtii...

Oletko facebookissa
? Vai haluatko pysyä siitä kaukana? Timo on täysin käsi fecen kanssa eikä juuri päivitä profiiliaan tai harrasta asiaa. MUTTA yrityksenä olemme havainneet facebookin erittäin nopeaksi ja helpoksi tiedotuskanavaksi. Eräketun facebook sivua voi seurata myös rekisteröitymättä facebookin käyttäjäksi! http://www.facebook.com/erakettuJackson Journey, SeaKayaker magazinen puolueeton arvio ruusuineen ja risuineen ladattavissa sivun oikeasta laidasta Kurssit ja Esittelyt otsikon alta. Tämä kajakki on ollut huikea menestys, vaikkei olekaan helpoin vuokrakajakki. Meidän Bestseller jo monta vuotta. Tehty melojan ja melonnan ehdoilla, kuten lähes kaikki mitä myymme. Jos olet ostamassa omaksi, ja oikeasti aloittamassa melontaharrastusta, tätä kannattaa harkita. Vähän kalliimpi kuin halvimmat, paljon parempi useimmille, koemelonta ei maksa mitään mutta voi säästää paljon. Sopii mainiosti monille kokeneemmillekin melojille!Vielä pieni erä Jacksonin koskareita nettohinnoin! Edelliskauden värejä, demoja, käytettyjä, pikkuvikaisia etc. Etusi jopa 700,-Go-Expo messuilla esitelty Skinner sai huikean vastaanoton. Todella hyvä istuvuus monen kokoisille melojille, kerrassaan onnistunut ergonomia, helppo kallistella, todellinen nopeus huippuluokkaa. Kevyt ja nautinnollinen meloa. Ja niin KAUNIS... Ekat kolme meni demoiksi, mutta nyt myös ostettavissa lukuisissa väreissä. Koemelottavissa Joutsenossa, Nokialla ja Raahessa. Vielä muutama vapaa, lisää taas keväällä!
Aina Ajankohtaista:

Kajakkien ja kanoottien kuljettaminen auton katolla on monelle keskeinen osa harrastusta. Tässä videossa perusteet, joiden avulla kuskaaminen onnistuu turvallisesti, helposti ja kulkupelejä vahingoittamatta. Katso tämä, ennenkuin ostat kalliit ja mahdollisesti epätarkoituksen mukaiset kuljetusvälineet! Ja ennen kuin harkitset "helppoa" ilmatäytteistä... Neuvomme auliisti myös face to face paikanpäällä! Yli 2000 katselua myös tälle pitkänhuiskealle videolle!
Nokian melontaliike on kesällä avoinna arksin 12-18, la 11-15 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Osoitteemme on Kuljuntie 2, Siuro, Nokia. Puhelin (03) 21 21 21 9. Tai 040 58 24 651.  Talvella kauppa on auki sopimuksen mukaan!Uudistunut liikkeemme palvelee tutusssa osoitteessa Kuljuntie 2, Nokia


Meitä melojia on moneksi
.
Monille meistä melonta on täynnä intohimoja ja se ohjaa enemmän tai vähemmän koko elämää. Toisille meistä se on mukava ja vaivaton tapa päästä vesille.

Me Eräketut palvelemme suurella sydämellä
niin aloittelevaa retkimelojaa kuin kokenutta freestylemelojaakin.
Siinä missä kuntomelojia ja slalomistejakin. Myös ensimmäisen mökkikanootin ostajaa palvelemme samalla antaumuksella. Mitä tahansa melonnalta odotatkin, riittää että kerrot sen meille. Me autamme siitä eteenpäin.

Meillä lähes kaikki tuotteet pääsee kokeilemaan heti,
myös vesillä.
Sijaintimme on ihanteellinen. Olemme sen verran syrjässä, että aika ei kulu ilmaa hämmentäessä. Meille tullaan tositarkoituksella!

Myymme, maahantuomme ja valmistutamme vain laatutuotteita
- kaikissa hintaluokissa.
Testaamme kaikki tuotteet itse, joten saat meiltä 30 vuoden melontakokemukseen perustuvan arvion tuotteen soveltuvuudesta omaan käyttöönne. Timon ja melontaohjaajiemme ohella testausta tekee koskimelontatiimimme, jonka jäsenet edustavat maammem melojien parhaimmistoa ja melovat kuukaudessa sen mitä keskivertomeloja vuodessa-parissa!


Myös vientimme kasvaa nopeasti.
Se on käytännössä hyvin matalan tuoton liiketoimintaa, mutta mahdollistaa suuremmat volyymit ja paremmat hinnat niin Suomessa kuin muissa pohjoismaissakin ja Venäjällä. Kun operoimme Suomesta käsin, voimme tarjota parhaat hinnat ja parhaan palvelun myös suomalaisille kauppiaille ja asikkaille, Monet brändit treidataan Saksasta, Hollannista, Englannista jne. joka johtaa kalliimpiin hintoihin
ja pienempiin katteisiin suomalaisille myyjille. Meidän ja suomalaisten kuluttajien etu on, että myös pienemmät kauppiaat voivat tarjota laadukkaita tuotteita edullisesti kera asiantuntevan palvelun. Monet melontavarusteet ovat Suomessa jopa halvempia kuin keskieuroopassa, vaikka verotuksemme on paljon kovempi. Tämä on mahdollista vain kahdella tavalla. Epäterveellä kilpailulla, joka syö kauppiaiden katteet ja palvelumahdollisuuden. Suorilla kontakteilla ja kaupoilla ja tavaran myymisellä suomen kautta laajemmalle alueelle, mikä mahdollistaa edulliset hinnat ja palvelun mahdollistavat katteet myyjille. Me suosimme jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Melonta on edullinen, terveellinen ja ekologinen harrastus
. Ja erittäin nautittava - etenkin jos aloitat sen kera asiantuntevin neuvoin ja oikein valituin varustein.

Meiltä saat varusteet kaikkeen melontaan, edullisesti ja asiantuntevasti.
Myös turvalliset ohjatut melontakokeilut ja melontakurssit, niin yksityisille kuin yrityksillekin. Ohjelmapalveluissakin melonta on ykköslajimme, mutta järjestämme myös lumikenkä- ja vaellusretkiä, siinä missä kiipeily- ja matalaköysiaktiviteettejakin. Ja myymme sekä vuokraamme myös niissä tarvittavia väilineitä, myös kollegoille.

Olemme Suomen vanhin seikkailu- ja elämyspedagogiikkaan erikoistunut yksityinen koulutusorganisaaatio, ja järjestämme alan koulutusta sekä yhdessä alan oppilaitosten kanssa, että suoraan asiakkaille. Meihin ovat vuosien varrella luottaneet lukuisat yritykset ja yhteisöt Nokiasta ja Nokian kaupungista Ensoon, Nesteeseen, Johtamistaidon opistoon, lääketehtaisiin, paperitehtaisiin, It-firmoihin jne.

Me emme hae pikavoittoja - emme esimmäisen kanootin tai kajakin hankkijalta sen paremmin kuin yritysasikkailtammekaan. Luomme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja pidämme niistä hyvää huolta.

Tervetuloa - asiantuntemuksemme on käytettävissänne! Hyvät neuvot ei maksa mitään ja samalla vaivalla saat takuulla kilpailukykyisen tarjouksen - niin laadukkaasta kajakista tai kanootista varusteineen tai ilman kuin ryhmällenne sopivasta ohjelmastakin.

  
Timo Lehtonen
Tj. Eräkettu Oy
040 58 24 651


17.04.2014
Haku:
Eräkettu Oy, Tampere, Nokia. Käyntiosoite: Kuljuntie 2, Nokia. Puh. 040 58 24 651, (03) 21 21 219.
Etusivulle pääset tästä tai klikkaamalla kettulogoa ylävasemmalla!
Jacksonkayak NRS Sweet WRSI SR Esquif Aquabound Bending Branches kanootit kajakit melonta lumikengät jackson nookie snapdragon tsl lettmann eski sweet koskimelonta smileys avalon artic ohjelmapalvelut melontaretket melontakurssit