Aukioloajat

Nokian melontaliike palvelee melojia joustavasti ympäri vuoden!

2019 AUKIOLOAJAT tulossa pian!

Online palvelee 24/7 ympäri vuoden: paddlesportpassion.com

2018 AUKIOLOAJAT: 

Toukokuussa kauppa on avoinna arkisin 12-18.

Kesäkuussa kauppa on auki muutamin mahdollisin poikkeuksin – joista kerrotaan täällä hyvissä ajoin – arkisin kello 12-18 ja lauantaisin kello 11-16.

Heinäkuussa kauppa on auki muutamin mahdollisin poikkeuksin – joista kerrotaan täällä hyvissä ajoin – arkisin kello 12-18 ja lauantaisin kello 11-16.

Elokuussa olemme avoinna Arkisin kello 12-18 ja muina aikoina joustavasti erikseen sopien. Jos säät suosii, jatketaan myös lauantai aukioloa, kerrotaan kyllä.

Jos haluat aloittaa päivämelonnan aikaisemmin tai lopettaa myöhemmin, usein se onnistuu erikseen sopien pienellä lisähinnalla. 

Kaikkina muina aikoina palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan! Puhelimitse ja sähköpostilla olemme tavoitettavissa ympäri vuoden muutamin poikkeuksin.  040 58 24 651 vastaa yleensä aamu kymmenestä ilta kymmeneen, muut numerot kaupan aukioloaikoina. 

Meille saa tulla myös aukioloaikojen ulkopuolella, usein koemelonnat ajoittuu iltoihin ja toimii hyvin sekä meille että asiakkaille, rauhallista ja mukavaa, mutta näistä kannattaa sopia reilusti etukäteen! Kaikkina muina aikoina palvelemme joustavasti sopimuksen mukaan. Etenkin kauempaa tullessa kannattaa varmistaa hyvissä ajoin s-postilla tai puhelimella.  timo@erakettu.com ja 040 58 24 651 on nopeimmat. Ja Facebook toimii hyvin myös. 

Tukkumyynti / Kauppiaspalvelu toimii ympäri vuoden sopimuksen mukaan.