Esquif

Esquif

Ei selityksiä – ei tekosyitä – ei edustustiloja: Vain parhaita kanootteja melojilta melojille

Esquif kanootit tunnetaan loistavasta suunnittelusta, perinteiden kunnioittamisesta ja niiden yhteensovittamisesta innovatiivisiin tuotantomenetelmiin. Ja mikä tärkeintä: loistavista melontaominaisuuksistaan.

Mallistosta löytyy moderneja koskareita, soolokanootteja  ja ultakevyitä erästelykanootteja. Perustana ovat loistavat monikäyttöiset klassikot, joiden juuret ovat satojen vuosien takana ja tekniikka osin tulevaisudesta.

Muutaman mainitakseni; Prospecteur – täydellinen jokapaikan höylä kokeneelle melojalle, joka viihtyy niin kohisevassa kuin sileässäkin vedessä; Presage – täydellinen AllRound, joka ei vaadi valtavaa kokemusta ollakseen valtava nautinto; Champlain – urheilullinen ja kevyt, mutta mukava myös arkisessa melonnassa.

Esquif kanootit valmistetaan Kanadassa, ranskan kielisellä Quebeckin alueella. Minulla on iloa tuntea Esquifin omistaja Jacquess henkilökohtaisesti, mikä auttaa asioiden sujuvassa hoidossa. Jos kiinnostuksesi kohdistuu harvinaisempaan malliin, kannattaa harkita ennakkotilausta seuraavalle kaudelle. Varastomme on laaja ja varastoimme myös hitaammin kiertäviä malleja, mutta välillä niitäkin myydään ja sitten toimitusaika (tai toimituskulut) voi venähtää pitkäksi… Lisätietoja tuotekohtaisilta sivuilta ja esquif.com