Jackson

Jackson

Vuonna 2004 melonnan moninkertainen maailmanmestari ja tunnettu kajakkisuunnittelija Eric Jackson päätti jatkaa unelmiensa toteuttamista ilman kompromisseja: Syntyi Jackson kayaks, josta nopeasti kasvoi menestystarina, jonka voi hyvin rinnastaa perustajansa menestykseen kilpakentillä.

Jackson kayaks on perheyritys, joka monella tapaa myös toimii kuten perhe. Työntekijät, jakelukanavat, kauppiaat, tiimien jäsenet ja merkin uskolliset ystävät ovat kuin yhtä suurta perhettä, jonka jäseniä yhdistää rakkaus melontaan.

Kaikki alkoi koskikajakeista, joiden saralla Jackson nousi markkinajohtajaksi kolmessa vuodessa eikä tuosta paikasta ole sen koommin luovuttu.

2008 mukaan tulivat retkeilyyn ja virkistysmelontaan soveltuvat mallit ja pari vuotta myöhemmin julkistettiin ensimmäinen täysin uudenlainen kalastuskajakki. Tänään kalastusmallistomme on maailman suosituin ja yhdeksästä mallista löytyy oikea vaihtoehto kaikenlaiseen kajakkikalastukseen kaikille kalastajille.

Jacksonin mallistoon kuuluu yli 30 eri mallia ja uusia tulee joka vuosi. 

Jokainen kajakki valmistetaan alusta loppuun omalla tehtaalla Atlantassa. Jokaisen mallin lähtökohtana on intohimoisten harrastajien tarpeet ja toiveet, jotka toteutetaan parhaiden kajakkisuunnittelijoiden ja huippuunsa hiotun tuotannon avulla juuri niin hyviksi kun ne sillä hetkellä voivat olla. Tuotekehitys on jatkuvaa ja siihen osallistuu tehtaan väen lisäksi lukematon määrä tiimimelojia ympäri maailman.

Meillä on ollut ilo työskennellä Jacksonin kanssa lähes alusta saakka, vuodesta 2005. Monien mallien osalta olimme 2014 Euroopan suurin Jackson tukkuri ja kokonaisuutenakin kolmen suurimman joukossa. Jacksonit tunnetaan loistavasta suunnittelusta, erinomaisesta ergonomiasta, hyvästä varustelusta ja näihin suhteutettuna edullisesta hinnasta. Lisätietoja tuotekohtaisilta sivuilta ja www.jacksonkayak.com