Karma Traverse

Cross-over kajakkien uusin sukupolvi on  täällä! Menestykseikkäimmän ww kajakkimme Karman uusin versio, jossa täysi ww dna yhdistyy melonnan helppouteen ja monikäyttöisyyteen niin uusille melojille kuin konkareillekin, jotka vaativat kajakilta 100% suorituskykyä myös äärirajoilla mutta arvostavat melonnnan helppoutta siirtymillä, hyvää pakattavuutta ja erinomaista ergonomiaa. Tämä kajakki on hinnoiteltu ensialkuun erittäin agressiivisesti, sillä uskomme sen avaavan melonnan mahdollisuuksia monipuolisesti niin uusille kuin kokeneillekin melojille. Käytännössä saat esim. perus Karmaan verrattuna, lastiluukun, evän, tarvikekiskot jne. kaupan päälle!! Molemmat koot ja lähes kaikki koko-väri yhdistelmät nyt heti varastosta. 

Kajakki on kuin kotonaan isommissakin koskissa ja soveltuu mainiosti jokiretkeilyyn. Mutta hyvä vaihtoehto monelle myös ensimmäiseksi kajakiksi, myös järvikäyttöön. Tukeva, mukava, helppo meloa ja hyvä melonnan opettaja. Ja kompakti kannella, kuljettaa ja säilyttää. Meille tulevaisuudessa se perustyökalu melonnan opettamiseen ja ohjelmapalveluihin myös. Osa väreistä jo vähissä tälle suvelle, mutta lähes kaikkia vielä. 

Useiden koemelontojen jälkeen, omani mukaan luettuna, loistava allround, entistä enemmän aito koskari jolla hoituu sileätkin tuskitta. Ei ihan yhtä tukeva kaikkien mielestä kuin Rogue, mutta todella tukeva ja  koskissa yläraja ainakin pari pykälää korkeammalla. Melonta-alueelta kapeampi kuin kuvista voi päätellä, joten mukavampi meloa myös kapeammilla hartioilla. Tykkään. Vaativimpaan käyttöön voi harkita lastiluukun vaihtoa KS versioon; originaali on hyvä ja helppo ja pitää roiskeet etc., KS vielä tiiviimpi ja vähän hankalampi mutta käyttö ratkaisee. Omaani vaihdoin KS luukun, kuten sanottu hankalampi mutta tiiviimpi jos kajakki usein veden alla isoissa koskissa, pyörittelee eskimoita jne. 

1469,- 

Tarkasta varastovärit osoitteesta paddlesportpassion.com Näet helposti varastossa olevat väri-koko yhdistelmät ja voit myös tilata tuotteen saman tien jos haluat. Suoraan meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältä. Noudettuna tai vaikka kotiin kuljetettuna.

Traverse-10-Yellow-Jacket-Top Traverse-10-Yellow-Jacket-Side

Traverse-Color-JK