Käytetyt

Vaihtuva valikoima käytettyjä kajakkeja ja kanootteja. Kannattaa kysyä!

Edullisen, vähän käytetyn, hyvän muovisen retkikajakin / kanootin metsästys maksaa harvoin vaivaa, sillä niiden hinta laskee hyvin hitaasti. Hyvä käytetty maksaa helposti melkein saman kuin uusi. Ja uudessa on takuu jne.

Kalliimpien kajakkien ja kanoottien hinta laskee aluksi nopeammin, joten niistä voi välillä tehdä löytöjä. Vaikka vuoden vanha peli toki jo on naarmuinen, parin vuoden päästä eroa ei huomaa.

Jos etsit käytettyä yksityisiltä markkinoilta, kannattaa sittenkin ensin koemeloa kajakkeja melontaliikkeessä, oikeasti sopivan mallin löytämiseksi. Sen jälkeen käyetyn hankinta yksityiseltä on paljon turvallisempaa.

Myymme kajakkeja yli 25:lle kauppiaalle kahdeksaan maahan, joten varastooomme kertyy väkisin edelliskauden värejä, lieviä B-tuotteita, palautuneita tuotteita jne. Näistä löytyy usein hyvä ja kilpailukykyinen vaihtoehto käytetylle. Pääosa omista esittelymalleistamme myydään syyskuussa, mutta aina kannattaa kysyä! Myös tiimimelojilta tulee myyntiin uudenkarheita, paljon melottuja mutta hyvin pidettyjä kajakkeja.

Jos olet myymässä / ostamassa käytettyä, välitämme tietoa kaupalla korvauksetta / vapaaehtoista korvausta vastaan. Otamme tiedot ylös ja kun match löytyy, yhdistämme myyjän ja ostajan. Toimii!