Roto Attivo: Buran

BuranWeekend_WG_3DTässä se on! Pykälän laadukkaampi peruskajakki, joka sopii mainiosti useimmille ensikajakiksi, mutta “kasvaa” melojan taitojen ja tarpeiden mukana tarjoten melonnan riemua useimpia peruskajakkeja pidempään! 

JA NYT TEHTIIN HYVÄSTÄ VIELÄ PAREMPI: 2016 Suomen markkinoille tuli uusi Weekend TS malli, joka on se mitä jatkossa pääasiassa varastoidaan. 2015 asiakaspalautteen ja oman testauksen ja tuotekehityksemme seurauksena yhteistyössä tehtaan kanssa kehitimme entistä paremman TS mallin.

Mikä on uutta?

– Istuin-selkätuki on kokonaisuutena täysin uusi, entistä parempi ja paremmin säädettävä. 

– Uusi HD PE muovi on entistä tiheämpi, jäykempi ja kestävämpi.

– Luukkujen kehykset on nyt pultattu, ei niitattu, myös liima-massa on oleellisesti parempi. Isoja etuja pitkässä juoksussa. 

 

 

Loiva V-pohja, selkeät kantit, leikkaava keula ja perä! Kerrassaan hauska kajakki. Riittävän tukeva jopa mökki- ja vuokrakäyttöön, silti hauska myös enemmän meloneelle! 

Jämäkkä muovi, runsaasti väri- ja varustevaihtoehtoja, kotimaiset KS-varusteet, Euroopassa tehty. Hinta-Laatu erinomainen. 

Sopii mainisoti järvelle, rauhalliselle joelle ja rannikolle!

Ainoana luokassaan hitsatut pe-laipiot (TS malli), vahvistaa runkoa ja takaa huoletonta ja turvallista melontaa tavallista pidempään myös todella aktiivisessa käytössä. 

430 / 60 cm. 23-25 kg. 

Buran Weekend TS 1149,- (varastomalli)

– Buran Weekend Classic alk. 999,- (tilauksesta)

Buran Basic alk. 699,- sis. kansi-insertit ja vakioistuimen sekä jalkatuet + 50 (varastomalli)

Tilauksesta myös valmiiksi tehtaalla asennetulla peräsimellä + 200,- Harva kaipaa tähän peräsintä, mutta jos sitä kaipaat, valmiiksi asennetusta lisähinta on kohtuullinen. Asennus onnistuu toki myös jälkikäteen, tulee töineen vähän kalliimmaksi, jollet tee itse, mutta kuten sanottu, useimmat ei tähän peräsintä kaipaa.

Kaudelle 2019 tuli uudet vakiovärit: Fuksia, Punainen mix ja Lime mix. 

 

Buran-COLORS  Buran-angle-red  

Buran-side800-red  buran-top800-red  totoattivo1000br