Kickbike

SAIMME PIENEN ERÄN ETUAJASSA: Nyt heti hyllystä Sport 4 G, CrossMax V, FatMax ja Cruiser.  (13.4.2017) RAJOITETTU ERÄ ja lisää odotellaan toukokuun alulla. 

Kickbike on Hannu Vierikkon kehittämä aktiiviliikkujan potkupyörä, joka soveltuu mainiosti kuntoiluun, hyöty- ja työmatkaliikuntaan ja koiran kanssa harrastamiseen.

Nokialla pääset kokeilemaan Kickbikea todellisessa käytössä. Ostomielessä tapahtuva pihakokeilu on ilmainen, mutta voit myös vuokrata Kickbiken vaikka koko päiväksi, niin ehdit testailla ihan kunnolla. Saatavuuden mukaan voit myös vaihtaa mallia päivän mittaan. Tuntihinta on 15,- ja päivä (kaupan aukioloaika) 25,- Päivähintaan voi myös yhdistää vaikka melontaa ja SUPpailua samaan rahaan päivittäisen saatavuuden mukaan.

Tällä hetkellä heti koepotkittavissa on 2 suosikkimallia: Fat Max ja Cruise Max. 

Tervetuloa tutustumaan! 

 

Miksi Kickbike?

Erinomaista monipuolista liikuntaa, kevyt tapa liikkua huviksi ja hyödyksi, auttaa hyödyntämämään vähemmän käytettyjä lihaksia, voi auttaa selkä- yms. vaivoihin,  mahdollistaa valjakkourheilun nykyisillä vähälumisilla keleillä ja myös yhdellä koiralla, on pirun hauskaa ja cool!