CrossMax

CrossMax

alk. 589,-

Cross+MAX+20D-Matte+Black-angleView

Jousitettu maastomalli V-jarruilla, saatavissa myös mekaanisilla tai neste levyjarruilla! Kevytkulkuinen huonoilla teillä ja keskivaikeassa maastossa. Todellinen jokapaikan laite, jollei pääasiallinen käyttö ole hyvää päällystettyä tietä. Loistava myös koirahommiin.

Talvikäyttöön suosittelemme ehdottomasti astinlaudan kumimattoa, joka saatavissa edulliseen hintaan tilauksen yhteydessä, ja vakiona myös testimallissamme. Vakiorenkaiden (Kenda small block 8) talvipito on hämmästyttävän hyvä, parempaa on vaikea löytää jollei sitten päädy nastoihin. Valinta V-jarrujen ja mekaanisten tai neste-levyjarrujen välillä on jo vaikeampi. Nestejarrut on tehokkaammat mutta myös agressiivisemmat. Kaikissa  on puolensa. Tähän astisten kokemusten perusteella hydrauliset jarrut on hintansa väärti todella aktiiviseen ja ympärivuotiseen käyttöön, mutta edullisemmat ja varsin huolettomat V-jarrut riittää nekin moneen käyttöön.

Timon säälimättömässä testissä kilometrejä kertyi puolessa vuodessa liki 2000 eikä mikään ominaisuus jäänyt testaamatta. Jarrupalat kului loppuun, pientä huoltoa ja säätöä tarvittiin pari kertaa, mutta mitään varsinaisia vikoja ei ilmennyt. Silkkaa iloa! Kysy lisää (040 58 24 651), tule testaamaan ja tilaa omasi! Yleensä toimitusaika on vain muutamia päiviä, jollei heti varastossa. 

 

Measure_CrossMAX20D