Virkistyspäivät

Virkistyspäivät

Liikunnallisen virkistyspäivän mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, toki vähän budjetista riippuen. Savolaiset olympialaiset köydentyöntöineen ja kolmijalkapalloineen saa tingattua kohtuuhintaan. Järjestämme myös erä-, luonto- ja kalastusopastuksia yhdessä kumppaneidemme kanssa. 

Teknisemmät ja enemmän välineitä ja järjestelyä vaativat aktiviteetit kuten kiipeily, soutu, melonta, lumikenkäily jne. maksaa vähän enemmän, muttei hunajaa, rahalla selviää. 

Yleensä lähtökohtana on ko. ryhmä, toiveet ja budjetti. Niistä lähtökohdista tehdään paras kokonaisuus. Olemme palvelleet lukemattomia kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä ja julkisyhteisöjä. Öljy-yhtiöitä, IT-firmoja, lääkefirmoja, metsä- ja paperifirmoja, koulutusfirmoja, kuljetusfirmoja, lentoyhtiöitä, kuntia ja valtiota. Rehellisyyden nimessä kahteen vuosikymmeneen mahtuu myös yksi lähes täysin tyytymätön asiakas, mutta muut ovat viihtyneet ja hyötyneet ja suosittelevat edelleen. 

Kokonaisuus ratkaisee ja se syntyy osista jotka me hallitsemme. Tuloksellisesti ja kustannustehokkaasti. Yhteisöasiakkaille ei yleensä tarvitse selittää, miksi olemme parempia ja tehokkaampia kuin muut. Riittää että olemme. 

Lisätietoja 040 58 24 651.