Pauhana

Pau Hana

Pau Hana – Work is over!

Pau Hanan SUP laudoissa yhdistyy korkea laatu ja ainutlaatuinen design. Tuotteistaan ylpeä Pau Hana Surf Supply company sijaitsee USA:n länsirannikolla Santa Clarassa.

Perustaja ja pääsuunnittelija Todd Caranto oli turhautunut vallitsevaan SUP tarjontaan ja sen kompromisseihin, niin materiaaleissa kuin designissakin. Toisaalta huippulautojen ominaisuudet olivat parhaimmillaan vain hyvin kapealla käyttöalueella. Hän halusi tehdä erinomaisia lautoja, jotka ovat entistä parempia laajemmalla käyttöalueella. Vaikka laudoilla on saavutettu kilpailumenestystä ja voitettu lukuisia palkintoja, ne on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla myös ei ammattilaisten käytössä! Sadan mallin sijaan useimmille löytyy täydellinen vaihtoehto noin kymmenen joukosta, joten valintakin on vähän helpompaa.

Pau Hana Time

Kun työt on tehty, haluat nauttia vapaa-ajastasi! Tästä on Pau Hanassa kyse. Lautojen ominaisuudet ja design tuottavat nautintoa ensihetkestä hamaan tulevaisuuteen. “Pau Hana Time” encapsulates the spirit of play and good times with friends and family. To that end, Pau Hana Surf Supply is a design and manufacturing company that designs equipment for that purpose.”

Try before buy!

Kaikkia malleja pääsee kokeilemaan! Kotimaisia esittelyvideoita tulossa kelien lämmettyä!