W-fox

WF peitteet on varustettu omilla logoillamme ja alunperin suunniteltu omaan käyttöömme! Peittoja valmistavat eri sopimusvalmistajat Euroopassa. Erinomainen hinta-laatu peruskäyttöön, mutta kulutuskestävyys vastaa hyvin myös ammattikäytön vaatimuksiin. Perusväri on aina musta (=sopii jokaiseen kajakkiin). Kangaspeittoja saa kahvan värillä väri-koko koodattuina, iso ilo ammatti- ja seurakäytössä. Isommat erät saatavissa myös oman seuran tai firman logoilla! 

WF Opti kangaspeitteet valmistetaan käsityönä, osin suomalaisista kankaista. Suunnittelu ja mitoitus on optimoitu Lettmann ja Jackson kajakeille, mutta sopiva löytyy lähes kaikkiin merkkeihin. Leikkauksissa, ompeleissa ja yksityiskohdissa on huomioitu käyttäjien tarpeet, penkin sijoittelu, helppokäyttöisyys ja kestävyys. Kaikki saumat on teipattu ja kestää normaalissa aktiivikäytössäkin vuosia. 

Koot: A= pienet aukot, kuten Eski 475. X= yleisimmät merikajakit, kuten Skinner ja Biskaya. D= Yleisimmät muoviset retkikajakit ja isoaukoiset kuitukajakit, esim. Journey ja Tasman. K= isoaukkoiset kajakit, kuten Baikal. Myös erikoiskokoja vielä isompiin/pienempiin aukkoihin saatavissa. 

WF Neo – asiallinen täysneopreenipeite teipatuin saumoin ja tupla kahvoilla (normaali kauhukahva edessä + poikittais hihna). Sopii useimpiin meri-, retki- ja jokikajakkeihin (poislukien kaikkein pienimmät ja suurimmat aukot). Sopii kaikkeen melontaan, poislukien erittäin vaativa meri- ja koskikäyttö. Vyötäro S-M sopii useimmille melojille, myös XS saatavissa. XL – tarkista saatavuus!