NRS

Vista

Vista

Isot taskut – 4 kokoa – 3 väriä – Vetoketjumalli – Hyvä istuvuus useimmille = Suomen suosituin NRS liivi. Loistava hinta-laatu!

Varma valinta myös ammattikäyttöön ja helposti väri-koko koodattavissa. Käytämme itse koodia punainen S-M, sininen L-XL. Osa kollegoista suosii keltaista L-XL koossa, mutta jos pidetään S-M punaisena simppeliä kaikille vuokra- ja ohjelmapalveluasiakkaille… Ja helpottaa kaikkien työtä paljon! 


 

 Ninja

Ninja

Todella istuva ison nosteen pieni liivi, hyvät säädöt ja yksityiskohdat. Tehty alunperin koskimelojille, mutta supersuosittu myös retkimelonnassa. Poikkeuksellisen hyvä istuvuus useimmille, tavallista parempi noste ja pieni etutasku venyy isompiinkin tarpeisiin. 2015 vain puna-mustana Euroopassa, mutta meillä voi olla muitakin värejä varastossa!

Timo suosittelee varauksetta kaikkeen melontaan! 


 

 Chinook

Chinook

Kajakkikalastajien suosikki, paljon taskuja, alaselkä verkkoa. Vihreän ohella myös huomio-oranssi saatavissa! Loistava kaikkeen melontaan kajakeilla joissa korkea selkätuki! 


 Zoya

Zoya

Kevyt, isot taskut, erityisesti naisellisille muodoille suunniteltu, etuvetoketju. Kannattaa sovittaa! 


 Zen
 

Zen

79N – hinausvyö ja muut ammattilaisten ja ohjaajien releet ja laatu. Enemmän suojaa selälle myös uintitilanteissa. Halpa henkivakuutus. Vaativaan käyttöön hyvä valinta. Jos et tarvitse näitä lisäominaisuuksia, Zen on loistava edullisempi vaihtoehto. 

 

Vapor
Vapor

Ultrakevyt – ISO etutasku – lämmittelytasku – 72,55 N!
Aloitetaan mahdollinen hehkutus vasta tositestien jälkeen, mutta ensisovitusten perusteella tästä voi tulla todella suosittu liivi! Todella kevyt ja häiritsemätön päällä. Helposti puettava ja hyvin istuva sivuvetskari malli.
 
Osin keveys on saavutettu luopumalla PVC vapaasta vaahdosta ja osin kevyemmillä kankailla. Mutta keskivertomelojalla kestänee vuosia ja toisaalta edullinen uusia tarpeen mukaan. Euroopan valikoimissa 2015 vain puna-harmaana. S-M ja L-XL varastokokoina. XXL saatavilla tilaamalla.