Kategoriat
Yleinen

2020

2020 käynnistyy tutulta pohjalta mutta tuo myös paljon uutta melojille

Tuttua on asiantunteva palvelu, parhaat tuotteet parhailta valmistajilta, laaja valikoima ja helppo ja ilmainen testausmahdollisuus useimmille tuotteille. 

Täysin uutena merkkinä tulee Vagabond Etelä-Afrikasta. Sen perustajiin kuuluva ja suunnittelusta vastaava Celliers Kruger oli aikanaan perustamassa myös Fluidkayaksia ja oli sen pääsuunnittelija. Vagabondilla Celliers on vielä vapaammin päässyt toteuttamaan omia visioitaan, joiden lopputuloksena on syntynyt loistavia koskikajakkeja ja täysin uudenlaisia SOT kajakkeja, jotka on suunniteltu aktiiviseen harrastamiseen, ei vain vesillä olemiseen kuten useimmat SOT kajakit. Ja uusia malleja on tulossa…

Sen perusteella mitä jo tiedämme, Vagabondin kajakkien laatu on hyvä, hinta-laatu erinomainen ja ominaisuudet nostavat ne ihan uuteen kategoriaan, vastaavia ei etenkään SOT kajakkien osalta ole ennen nähty. Oletettavasti tämä tekee SOT kajakeista entistä vakavammin harkittavan vaihtoehdon monelle ja täyttää suuren aukon ylileveiden ja huonosti melottavien SOT kajakkien ja monelle moneen käyttöön liian kiikkerien / haastavien / kalliiden Surfski mallien välillä. Veikkaamme tästä yhtä uutta kasvavaa trendiä tuleville vuosille.

Bite FD

Jackson tuo päivitetyn version FlexDrive järjestelmästä ja sen kanssa yhteensopivan E-drive järjestelmän. Toiminta-aika, toki akusta riippuen, on hämmästyttävän hyvä. Viikonloppu ei ole mikään ongelma yhdellä latauksella, ja monessa käytössä kestää pidempäänkin. Uusi Bite FD on nyt markkinoiden edullisin FlexDrive malli. Uusi YuPIK ja uusi Kilroy HD antavat uuden merkityksen monikäyttöisyydelle ja muokattavuudelle. 

Zen 3.0

Uusi Jacksonin koskikajakki Zen 3.0 on myynyt maailmalla ja Euroopassa ennakkoon enemmän kuin mikään muu Jacksonin ww malli. Sillä on huima potentiaali sekä myynnillisesti että koskimelonnan suosion edistämisen osalta. Kajakki joka ennakkotietojen perusteella sopii hyvin sekä ammattilaisille että vasta melontaa aloitteleville, että myös niille jotka haluavat viedä koskimelontaansa eteenpäin ja ihan uusille tasoille. 

Lettmann Adria

NRS uudistaa monia liivejään, Lettmannilta tulee pieniä päivityksiä ja täysin uusi keskikokoinen retki-/merikajakki Adria. Suomessa suunniteltu Lettmann Skinner tulee saataville Lettmannin erinomaisen säätöevän ohella myös monille tutummalla KS-säätöevällä. Skagerrak on nyt saatavissa myös pienemmässä M koossa heti hyllystä. 

Viime kesänä suuren suosion saavuttaneet Verano SUP-laudat uudistuvat kevyesti ja saavat uudet värit. Nämä edustavat alan parasta hinta-laatu suhdetta ja toimivat mainiosti niin kaupallisessa kuin yksityisessäkin käytössä. Sopiva malli löytyy useimmille. 

Työntekijöiden osalta kuviot on jo aika hyvin selvillä. Parin vuoden ”reservissä” olon jälkeen Tiina palaa vahvuuteen koko kesäksi. Soila jatkaa entistä vankemmalla kokemuksella ja osaamisella koko kesäkauden. Ja allekirjoittanut koittaa keskittyä oleelliseen ja on aina käytettävissä asian ja tilanteen vaatiessa. Mahdollisia harjoittelijoita / apulaisia palkataan tarpeen ja tarjonnan mukaan. 

Ensimmäisen Jackson kontin ETA on jo helmikuussa. Siitä se sitten alkaa. Uusi kausi. 

Kategoriat
Yleinen

UUPS!

Sivut meni umpisolmuun vuoden 2019 lopulla. Ihan vähällä ei solmu auennut. Nyt alkaa hitaasti aueta.

Uusia sivuja odotellessa:

Melonta.fi osoitteeseen rakennetaan yksinkertaista ja selkeää mobiilille optimoitua sivustoa. Suomeksi suomalaisille melonta-asiakkaillemme. http://www.melonta.fi

Paddlesportpassion on englannin kielinen sivustomme, josta löytyy suosituimmat tuotteet ja näkee myös tuotteiden, värien ja kokojen saatavuuden reaaliajassa. Suomessa tätä kautta voi halutessaan myös tilata tuotteita. http://www.paddlesportpassion.com