Ehdot

Toimitamme postin, matkahuollon jne. välityksellä ainoastaan tuotteita, joihin asiakas on tutustunut aiemmin liikkeessämme tai jälleenmyyjän luona, tietää ne itselleen sopiviksi ja hankintapäätös perustuu lähtökohtaisesti myyjän ja ostajan tai tämän edustajan läsnäollessa syntyneeseen sopimukseen. Virheettömällä tuotteella ei ole automaattista palautusoikeutta, vaan siitä on aina sovittava erikseen.

Kaikilla tuotteilla on takuu, joka kattaa mahdolliset valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata kulumista eikä tuotteen virheellistä, käyttötarkoituksen vastaista käyttöä tai tuotteen käyttämistä ammattikäytössä tai kilpaurheilussa tai siihen rinnastettavassa toiminnassa. Takuu ei koske niinsanottuja yleisesti tunnettuja haavoittuvuuksia, kuten esimerkiksi lateksimansettien repeämistä. Takuu on tyypillisesti yksi vuosi, mutta vaihtelee valmistajasta ja tuotteesta riippuen. Annamme mielellämme lisätietoja eri tuotteiden takuusta ja niiden mahdollisista rajoituksista.

Kaikissa takuu- ja palautusasioissa ostajan tulee olla aina etukäteen yhteydessä myyjään ennen tuotteen palauttamista. Virheellisen tuotteen käyttäminen on lopetettava välittömästi, tai takuu voi raueta ja käyttäjä vastaa täysimääräisesti virheellisen tuotteen käyttämisestä aiheuvista vahingoista. Palautuskustannuksista vastaa ostaja, jollei erikseen ole muusta sovittu. 

Ennakkoon varattujen liikunta- ja ohjelmapalveluiden osalta tilaus on sitova kun se on kirjallisesti, sähköpostitse tai muulla tavalla vahvistettu. Tilauksen muuttaminen myöhemmin ei automaattisesti muuta sen aiheuttamia velvoitteita myyjälle eikä siten myöskään ostajalle. Muutoksista on sovittava mahdollisimman hyvissä ajoissa etukäteen ja jollei niitä ole enää kohtuudella mahdollista toteuttaa tai muutokset eivät vaikuta myyjän todellisiin kustannuksiin, noudatetaan ensisijaisesti alkuperäistä sopimusta.