Info

TehoDuo Essi ja Soila kesällä 2019

Nokian melontaliike sijaitsee Siurossa, Nokialla. Käyntiosoite on Kuljuntie 2, Nokia. 

Kaupan puhelinnumero on 040 58 24 652. Se vastaa pääsääntöisesti kaupan aukioloaikoina. Tähän numeroon ei kannata lähettää tesktiviestejä, whatsup viestejä tms. 

Timon puhelinnumero on 040 58 24 651. Se vastaa yleensä ympäri vuoden noin aamu kymmenestä noin ilta kymmeneen. Siihen voi laittaa myös viestejä. 

Sähköpostit on muotoa etunimi (a) erakettu piste com. Vastaamme viesteihin pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa. Jollei, kannattaa laittaa viesti uudelleen tai soittaa perään. 

Healey ja Austin hellettä paossa kesällä 2019

Huskypojat Austin ja Healey päivystää kaupalla kesäisin ahkerasti. Tosin pahimmilla helteillä saattavat olla piilossa vaikka kanootin alla. Pojat ovat viettäneet kaupalla kaikki kesänsä ja ovat varsin tottuneet vieraisiin. Ovat silti eläimiä ja välillä vähän turhankin innokkaita vieraita kohtaan. Kaupalle on kaksi sisäänkäyntiä. Koirat majailee pääsisäänkäynnin edessä. Ison tien puoleinen sisäänkäynti on koiravapaa. Jos et ole jo ennestään tuttu koirilemme, vierastat koiria tai olet allerginen, tulet oman koiran tai pienten lasten kanssa, kanttaa ensikohtaaminen hoitaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Tai käyttää kadunpuoleista koiravapaata sisäänkäyntiä. 

Aukioloajat 

Aukioloajat löytyy melonta.fi (suora linkki). Aina voi varmistaa puhelimella ja yleensä olemme lähellä. Kauppaa tehdään joustavasti myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta tästä on hyvä sopia puhelimitse hyvissä ajoin etukäteen.

Maksutavat

https://www.melonta.fi/maksaminen/

Normaalisti kaupalla käy maksuvälineeksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä MobilePay. Myös käteinen käy edelleen, mutta siitä on hyvä sopia etukäteen etenkin isommissa ostoissa. Vaihtokassa on hyvin pieni, joten etenkin isommissa ostoksissa, jos maksaa käteisellä, kannattaa varata mahdollisimman lähelle tasaraha. Yrityksille ja yhteisöille on myös laskutus mahdollisuus. Yksityisasiakkaille on tarjolla myös ennakkolasku.

Smartum ja E-passi sovellukset käy maksuna liikuntapalveluista. Uusia liikuntapalvelujen maksutapoja on tulossa ja lisätään kysynnän mukaan.