Korona

Pienin askelin kohti uutta normaalia

  • Palvelemme uuden kajakin ja kanootin ostajia ensisijaisesti aikavarauksella. Näin turvaamme yksilöllisen ja kiireettömän palvelun. Päivämelonnat ja pienhankinnat onnistuu myös ilman aikavarausta, palveluajat löytyy https://www.melonta.fi/aukioloajat/ 
  • Jos haluat tulla sovittamaan tai testaamaan paikan päälle, niin ota yhteyttä etukäteen. Näin saadaan homma hoidettu joustavasti ja vältetään useiden asiakkaiden samanaikainen paikalle tuleminen. 
  • Teemme nopeasti opastusvideoita, joiden avulla omatoiminen testaus ja melominen onnistuu sujuvasti. 
  • Tuomme käyttöön uusia maksutapoja helpottamaan maksamista ja tekemään siitä turvallisempaa.

TURVALLISUUDEN VUOKSI

Noudatamme asiakaspalvelussa 2 metrin ja 10 minuutin ohjetta: Turvaväli palvelutilanteessa vähintään 2 metriä ja yhtäjaksoinen palvelutilanne enintään 10 minuuttia kerralla.

Noudatamme korostetun hyvää käsihygieniaa ja käytämme suojaimia tilanteen mahdollistamalla tavalla. 

Käsidesiä on tarjolla ja suosittelemme sitä voimakkaasti 

Suosimme maksamisessa sovellluksella maksamista ja laskutusta, vältämme näppäiltäviä kortteja ja käteistä

Sovitetut / asiakaskäytössä olleet tuotteet puhdistetaan huolellisesti tai laitetaan käytön jälkeen kahden vuorokauden ajaksi lepoon ennen seuraavaa käyttöä

Asiakas WC on toistaiseksi pois käytöstä

Jos kaikesta huolimatta osut paikalle ilman aikavarausta, voit aina soittaa josko olisi vapaa aika hetimiten saatavilla. 

Pyydämme asiakkaita välttämään tuotteiden ja pintojen tarpeetonta koskettelua, henkilökunta etsii toivomanne tuotteet sovittamista / testaamista varten ja tuo ne sovitustilaan tai ulos. 

Palvelun, jonka voi tarjota ulkotiloissa, tarjoamme ulkotiloissa

NÄIN TAVOITAT MEIDÄN PARHAITEN: 

  • Puhelimella soittamalla 040 58 24 651. Tämä numero vastaa yleensä 10-22 välillä ja jollei vastaa niin soittaa takaisin asap.
  • WhatsApp viestit ja tekstiviestit samaan numeroon.  
  • Sähköpostilla timo@erakettu.com. Viestit luetaan kerran päivässä yleensä illalla ja vastaus tulee yleensä viimeistään seuraavana päivänä.
  • Some / facebook / messenger viestit luetaan yleensä kerran päivässä illalla ja vastataan yleensä viimeistään seuraavana päivänä. 
  • Kaupan numero 040 58 24 652 vastaa kun siellä ollaan, mutta siihen numeroon ei kannata laittaa viestejä.

Melonta on monipuolista liikuntaa, joka tekee hyvää sekä mielelle että keholle. Ja yksi niistä lajeista, joita voi edelleen turvallisesti harrastaa myös tässä tilanteessa.

Kiitos!