Korona

Poikkeuksellinen tilanne vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja

– Teemme kaiken mahdollisen turvallisen ja joustavan palvelun turvaamiseksi myös tässä tilanteessa (päivitetty 23.4.2020)

  • Toistaiseksi Nokian liike ei ole normaalisti avoinna. Asiakkaita käy melomassa, testaamassa kajakkeja ja kanootteja jne. lähes joka päivä. Se hoidetaan erikoisjärjestelyin ja pääosin etäohjatusti. Tämä alkaa jo sujua aika hyvin, vaikkei tietysti olekaan yhtä mukavaa kuin se normaali tapa. 
  • Jos haluat tulla sovittamaan tai testaamaan paikan päälle, niin ota yhteyttä etukäteen. Näin saadaan homma hoidettu joustavasti ja vältetään useiden asiakkaiden samanaikainen paikalle tuleminen. 
  • Uuden kajakin tai kanootin ostajalle tarjoamme poikkeustilanteen ajan ilmaisen kotiinkuljetuksen. Käytettyjen ja demojen osalta neuvotellaan erikseen.
  • Teemme nopeasti opastusvideoita, joiden avulla omatoiminen testaus ja melominen onnistuu sujuvasti. 
  • Tuomme käyttöön uusia maksutapoja helpottamaan maksamista ja tekemään siitä turvallisempaa.

Korona käytännöt. 19.3.2020

Noudatamme hyvää käsihygieniaa, emme kättele ja minimoimme fyysiset kontaktit.

Noudatamme nyt asiakaspalvelussa paikan päällä kahden metrin ja 1o minuutin ohjetta.

Monta asiaa voi selvittää jo etukäteen sähköpostitse, puhelimitse tai some:n kautta, mitä lämpimästi suosittelemme. Suurin osa – myös tuotteiden valintaan jne. liittyvät asiat – voidaan pitkälle valmistella etukäteen etänä. Näin asiat sujuvat mukavasti myös siltä osin kuin niitä hoidetaan paikan päällä. 

Puhdistamme usein kosketeltavat pinnat, kuten ovenkahvat, maksupäätteet jne. vähintään kerran päivässä, asiakasmäärän mukaan tarvittaessa paljon useammin. Lähtökohtaisesti maksut hoidetaan laskulla aina kun mahdollista. Järjestämme sovituksia varten erillisen tilan ja sovitetut tuotteet jäävät lepäämään tarvittavaksi ajaksi, nykytiedon valossa 1-2 vuorokautta riittää tekstiilien osalta hyvin.

Maalis- ja huhtikuussa palvelemme oireettomia ja altistumattomia asiakkaita paikan päällä yksilöllisesti aikavarauksella. Jos Sinulla on vähäisiäkään oireita tai syytä epäillä infektiotartuntaa, tai olet edes potentiaalisesti altistunut sellaiselle, ajattelethan myös muita ja tulet vasta sitten kun riskiä ei nää ole.

Toukokuun ja kesän osalta, tilannetta tarkastellaan lähempänä.

Emmekä tietenkään tule koskaan itse töihin edes lievästi flunssaoireisena tai altistuneena.

Toimimme mahdollisimman paljon ulkotiloissa.

Asiakas WC on toistaiseksi poistettu käytöstä.

Teemme kaikkemme ja kehitämme toimintaa ja myös näitä ohjeita ja käytäntöjä yhdessä työterveyshuollon asiantuntijoiden kanssa, voidaksemme taata parhaan mahdollisen palvelun turvallisesti myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Näillä toimilla ja huomioiden, että meillä ei muutenkaan juuri koskaan asioi uteliaita ohikulkijoita, vaan pääosin ainoastaan tositarkoituksella liikkeellä olevia suomalaisia asiakkaita,  asiointi on tässäkin tilanteessa mahdollisimman turvallista.

Melonta on monipuolista liikuntaa, joka tekee hyvää sekä mielelle että keholle. Ja yksi niistä lajeista, joita voi edelleen turvallisesti harrastaa myös tässä tilanteessa.

Kiitos!