Home

Tervetuloa melonnan pariin – asiantuntemuksemme on käytettävissänne! Hyvät neuvot ei maksa mitään ja samalla vaivalla saat takuulla kilpailukykyisen tarjouksen – niin laadukkaasta kajakista tai kanootista varusteineen tai ilman kuin ryhmällenne sopivasta ohjelmastakin. Ja lähin jälleenmyyjämme, joka myös tarjoaa ilmaiset koemelonnat ja asiantuntevat neuvot, voi olla lähempänä kuin arvaatkaan. Raahesta Liettuaan, Ruotsista Klaukkalaan, Norjasta Nokialle, Tanskasta Puolaan, Joutsenosta Viroon jne. Missä melotkin, joku jälleenmyyjistäme on lähellä. Ja jollei ole, soitto vain, ja etsimme lähimmän yhteistyökumppanimme nopeasti. Muistathan tarkistaa aukioloajat tai sopia käynnistä niiden ulkopuolella erikseen. 

Ajankohtaiset tarjoukset ja uutiset löydät nopeimmin facebook sivultamme https://www.facebook.com/erakettuEi edellytä liittymistä facebookkiin. Avoin kaikille ja päivittyy yleensä useita kertoja viikossa.

UUTTA: paddlesportpassion.com osoitteesta löydät kaikki suosituimmat tuotteemme, näet kokojen ja värien saatavuuden ja voit halutessasi myös tilata tuotteita suoraan meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältä.  Toistaiseksi palvelu toimii vain englanniksi mutta on siis meidän oma palvelu ja laskut tulee turvallisesti suoraan meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältä. Tuota sivustoa päivitetään lähes päivittäin ja saldot päivittyy automaatisesti.

Näitä erakettu.com sivuja ehditään päivittämään harvemmin ja vanhentunuttakin tietoa voi löytyä. paddlesportpassion.com on 99% ajantasalla. 
Eräkettu Oy, Timo Lehtonen,  040 58 24 651.